Η Βασίλισσα βραβεύει τον Βασίλη Ξανθόπουλο

0

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι ένας παίκτης που έχει περάσει στην ιστορία της μπασκετικής ΑΕΚ, αφού έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση τριών τροπαίων, δηλαδή σε αυτά του Κυπέλλου Ελλάδος, του Basketball Champions League και του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ, είναι πλέον στο Περιστέρι, οπότε αυτό το Σάββατο (19/10, 17:00), θα είναι αντίπαλος της Βασίλισσας, για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε επίσημα, ότι θα βραβεύσει τον Βασίλη Ξανθόπουλο, στο περιθώριο της αναμέτρησης με την ομάδα των δυτικών προαστίων. Αναλυτικά: «Γράψαμε τα παρακάτω, όταν αποχώρησε από την ΑΕΚ, τον περασμένο Ιούλιο… Και δεν αλλάζουμε τελεία… Για τον Βασίλη Ξανθόπουλο…

«Τρεις τίτλοι: Ένας παγκόσμιος, ένας ευρωπαϊκός και ένας ελληνικός, φέρουν και τη δική του ανεξίτηλη υπογραφή στην Ιστορία του ενδοξότερου συλλόγου Καλαθοσφαίρισης της χώρας.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν θα συνεχίσει στη «Βασίλισσα», αλλά η Οικογένεια της ΑΕΚ BC τον θεωρεί στο εξής παντοτινό μέλος της. Η ιδιοσυγκρασία του τον καθιστά άξιο πρεσβευτή των αρχών και των ιδεών της, ανεξάρτητα από τις επόμενες επιλογές του».

Για την επί διετία «τροπαιοφόρο» συμβολή του στην αναγέννηση της «Βασίλισσας», λοιπόν, η Οικογένεια της ΑΕΚ ΒC, η οικογένειά του, τιμά το Βασίλη Ξανθόπουλο στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, το Σάββατο (19/10, 17:00), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της EKO Basket League».