Κωστένογλου: “Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, σε τέτοια γήπεδα δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο”

0

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Κωστένογλου, μετά το 0-0 με τη Λάρισα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε χαρακτηριστικά πως η ομάδα πάλεψε, ενώ στάθηκε στον θλιβερό αγωνιστικό χώρο, στον οποίο όπως είπε, δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Επίσης διευκρίνισε πως η αντικατάσταση του Ολιβέιρα δεν ήταν λόγω κάποιας ενόχλησης αλλά στην ουσία τον έβγαλε για να τον προφυλάξει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Κωστένογλου: «Έγινε ένα παιχνίδι σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που δε μας επέτρεψε να εκδηλώσουμε τις αρετές και τις ικανότητες που έχουμε σαν ομάδα. Σέβομαι τον αντίπαλο αλλά είμαστε πιο ποιοτική ομάδα και δεν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα αυτό. Με δεδομένη την απουσία του Γιακουμάκη δεν είχαμε να βάλουμε έναν σέντερ φορ για να εκμεταλλευτούμε τις ψηλές μπάλες. Ο δρόμος είναι μακρύς, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια με την ίδια ένταση».

Για την αλλαγή του Νέλσον Ολιβέιρα: «Ο Ολιβέιρα προερχόταν από μακροχρόνιο τραυματισμό. Όταν είδε τον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ προβληματισμένος για αυτό το λόγο δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα: «Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Απειληθήκαμε από στημένες μπάλες και απειλήσαμε με στημένες μπάλες. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών και από την τακτική τους συμπεριφορά. Δεν είμαι ευχαριστημένος όμως από το αποτέλεσμα γιατί απλά δεν κερδίσαμε. Δυστυχώς όμως σήμερα το παιχνίδι κρίθηκε σε σημεία που ευνοούσαν τον αντίπαλο. Πραγματικά απορώ πώς μπορεί να παίξει κάποιος σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο».