Μπακάκης: «Θέλαμε τη νίκη!»

0

Ο Μιχάλης Μπακάκης παραδέχτηκε πως ήταν ένα ντέρμπι… σκακιέρας που πήγε στην τακτική, αλλά δήλωσε πικραμένος που δεν πήρε η ΑΕΚ τη νίκη, αφού οι παίκτες την ήθελαν για τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο διεθνής δεξιός μπακ χαφ:

“Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Υπήρχε, πάθος δύναμη, τακτική. Είχαμε δύο κλασικές φάσεις από στατικές μπάλες και οι δύο ομάδες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο.

Κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής, σίγουρα ο ΟΣΦΠ είναι καλή ομάδα, εμείς θέλουμε να παίρνουμε τα ματς και να ευχαριστούμε τον κόσμο. Μου αφήνει πικρία το 0-0, θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας, στη συνέχεια υπάρχουν κι άλλαντέρμπιπου πρέπει να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι”.

Για το πως λειτούργησε η ομάδα μετά την αποβολή του Σιμόες: “Σίγουρα μετά την αποβολή υπήρχε πίεση, είχαμε σωστή τακτική όμως και δεν κατάφερε να κάνει φάση ο αντίπαλος”.

Για τις αλλαγές που έχει φέρει ο Καρέρα: “Οι αλλαγές που έχει φέρει ο Καρέρα είναι ότι υπάρχει πειθαρχία, υπάρχει πάθος, υπάρχουν τρεξίματα και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να γίνουμε πιο δημιουργικοί, να συνεχίσουμε τη δουλειά”.