Ζήσης: «Είμαι περήφανος που θα τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ!»

0

Στην εκπομπή «Pickn’Roll» στην Cosmote TV, μίλησε ο Νίκος Ζήσης. Ο έμπειρος άσος της ΑΕΚ σχολίασε αρχικά για τη μεγάλη επιστροφή του: «Πάντα μου έλειπε η Ελλάδα. Ήταν γραφτό να γίνει έτσι. Δεν επιστρέφω εδώ για να κλείσω την καριέρα μου μόνο. Δεν ήξερα αν θα με αφήσει η Μπανταλόνα. Ένιωσα ότι επέστρεψα σπίτι μου. Ακόμα προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

Για το πώς ήρθε στην ΑΕΚ, ο Ζήσης τόνισε: «Την περασμένη Τετάρτη γύρισα στη Βαρκελώνη, μετά από το ματς με τη Μάλαγα και δέχτηκα το πρώτο τηλέφωνο. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Μου άρεσε η προσέγγιση του Μάκη Αγγελόπουλου. Μου είπε ότι με θέλουν και ότι αυτή τη φορά, είναι πιο σημαντικό από ποτέ».

Για τους στόχους του, με την ΑΕΚ, υπογράμμισε: «Σκέφτομαι το αύριο με την ΑΕΚ. Δεν ήρθα για να κλείσω μόνο την καριέρα μου. Έχω στόχους με την ΑΕΚ, το Κύπελλο, το BCL και τους τελικούς του πρωταθλήματος. Θέλω να δώσω τα πάντα για την ΑΕΚ, έχω κίνητρο».

Τέλος, για την επιστροφή στη Βασίλισσα ύστερα από 15 χρόνια, δήλωσε περήφανος: «Είμαι περήφανος που θα τελειώσω την καριέρα μου, εκεί που ξεκίνησα. Μπήκα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και μου φάνηκε περίεργο και απίστευτο, που δεν μπήκα στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Στην ΑΕΚ, το μόνο που βρήκα ίδιο, είναι ο Φάντομ, αλλά η φλόγα μου για την ομάδα, παραμένει και αυτή ίδια και ας έχουν περάσει 15 χρόνια».