Γαλανόπουλος: «Νιώθω τώρα πιο δυνατός»

0

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έπαιξε ξανά ματς με την ΑΕΚ μετά από ένα χρόνο και μίλησε γι’ αυτή τη μεγάλη του επιστροφή.

Έχει περάσει πολλά. Τα αφήνει όλα πίσω και προχωράει… Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Γαλανόπουλο ο οποίος έπαιξε ξανά σε ματς της ΑΕΚ μετά από ένα χρόνο και πέντε ημέρες. Πολύ σημαντική επιστροφή και ένα προσωπικό στοίχημα που κέρδισε ο διεθνής χαφ της ΑΕΚ, όπως στην Cosmote TV και στις δηλώσεις του: Να γυρίσει για να παίξει και στο νέο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το διάστημα που έλλειψε και πώς ένιωσε στο γήπεδο απόψε;

«Καταρχήν νιώθω ότι έχω δώσει αυτή τη συνέντευξη… 100 φορές. Για άλλη μια φορά ειμαι χαρούμενος και αισιόδοξος για τη συνέχεια. Χρειαζόμουν αυτά τα λεπτά αγωνιστικά και με την πρώτη ομάδα, γιατί είχα παίξει και με τη Β ομάδα. Ειμαι πολύ χαρούμενος που συνδυάστηκε η επιστροφή μου στην πρώτη ομάδα με τη νίκη, που την χρειαζόμασταν πάρα πολύ».

Για το πώς νιώθει;

«Εχω πολύ καθαρή εικόνα. Ουσιαστικά έκανα ακριβώς το ίδιο χειρουργείο, με τη διαφορά ότι τώρα έφτιαξα και τον σύνδεσμό μου. Νιώθω τελείως διαφορετικά. Πιο δυνατός. Πατάω καλά στα πόδια μου. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος, γιατί έχεις χάσει 1,5 χρόνο. Και δεν είναι ότι είσαι τραυματίας, είναι ότι δεν πατάς το πόδι του! Ειμαι στο καλύτερο σημείο του τραυματισμού αυτού, γιατί με ταλαιπωρεί δυο χρόνια. Είμαι όμως αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Για το τακτικό παιχνίδι της ΑΕΚ;

«Στην προετοιμασία δεν ήμουν όμως έμαθα τι γινόταν και παρακολουθούσα τις προπονήσεις. Δουλεύουμε πάρα πολυ στήν ένταση. Στην ανάκτηση της μπάλας. Μου ταιριάζει η πίεση και η γρήγορη ανάκτηση της μπάλας. Θα φτιαχτεί κάτι πολύ καλό. Σίγουρα θέλει χρόνο. Είναι μεγάλη αλλαγή. Χρόνος πίστη και υπομονή. Εχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες και το νέο τιμ».

Για το νέο γήπεδο που είναι έτοιμη να μπει η ΑΕΚ;

«Για να είμαι ειλικρινής φανταζόμουν ότι θα είχα μπει πολύ νωρίτερα. Ηταν ένα προσωπικό στοίχημα. Πονάει να μην παίζεις, αλλά θα πονούσε δυο φορές αν ήταν αυτό το παιχνίδι και δεν έπαιζες ούτε εκεί. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα και νομίζω τα κατάφερα».