Με το διπλό στις αποσκευές της θα επιστρέψει από την Θεσσαλονίκη η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Η Ένωση επικράτησε με 18-22 της Πυλαίας στο «Σπίτι του Χάτμπολ» για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Handball Premier και έτσι έκανε το 2 στα 2 και συνεχίζει.
Νωθρό το ξεκίνημα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση (2-1) και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Πυλαία παίρνοντας προβάδισμα (4-2). Η Ένωση παρά το ότι έμεινε πίσω (4-3), δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να φανεί προσεχτική σε άμυνα και επίθεση (5-4). Η Πυλαία έδειξε το αρκετά ανταγωνσιτικό της πρόσωπο και πίεσε αρκετά τους «κιτρινόμαυρους» (6-7), οι οποίοι αν και πήραν μια διαφορά 2 γκολ (6-8) τελικά μπήκαν στα αποδυτήρια με το 7-8.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ με ένα ξέσπασμα ξέφυγε στο +4 (7-11), με την Πυλαία να «κολλάει». Η Ένωση κράτησε τον καλό της ρυθμό (10-15) και με την εμπειρία της, αλλά και την καλή εμφάνιση του Ηλιόπουλου που ήρθε από τον πάγκο, διατήρησε την διαφορά που είχε «χτίσει» (13-18), παρά το ξέσπασμα των γηπεδούχων (15-18). Τελικά, η ομάδα του Αλέξη Αλβανού παρέμεινε σε θέση οδηγού (15-20) και έφτασε στη νίκη με 18-22.