Γκατσίνοβιτς: «Πήγα στην ΑΕΚ γιατί έχει και την θέληση και τα όπλα να κατακτήσει τρόπαια»

0

Το πόσο πολύ τον ήθελε η ΑΕΚ μέτρησε, σε μεγάλο βαθμό, στην απόφαση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να φορέσει τη φανέλα της Ένωσης, με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως η ομάδα έχει και τη θέληση αλλά και τα όπλα για να κατακτήσει τρόπαια. Παράλληλα, τόνισε πως η “Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA” αποτέλεσε ένα σημαντικό κίνητρο για να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Ο Σέρβος μέσος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Μεταξύ άλλων, ο Γκατσίνοβιτς μίλησε για

-την ως τώρα πορεία της ΑΕΚ: “Δεν αρχίσαμε όπως περιμέναμε, θέλαμε περισσότερους βαθμούς. Όμως νομίζω πως βελτιωνόμαστε συνεχώς. Είμαστε μια ομάδα που φτιάχτηκε από την αρχή και όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ποιότητα για να το κάνουμε”.

-το τι διαφορετικό έχει η ΑΕΚ φέτος σε σχέση με πέρσι: “Έβλεπα την ΑΕΚ πέρσι και μου φαινόταν περίεργο όλο αυτό που έγινε και πόσο άσχημα κατέληξε, γιατί είχε παίκτες με ποιότητα. Και φέτος έχει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα. Θεωρώ πως φέτος η ΑΕΚ έχει και ποιότητα και τον κατάλληλο προπονητή. Χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά δεν μπορούμε να τον έχουμε. Πάντως νομίζω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο”.

-το νέο γήπεδο της ομάδας: “Είναι κάτι πολύ μεγάλο για το κλαμπ και για μας. Ήταν ένα σημαντικό κίνητρο για να υπογράψουμε στην ΑΕΚ. Είναι τεράστια υπόθεση να έχεις μια τέτοια έδρα. Θα μας βοηθήσει να είμαστε κυρίαρχοι στο γήπεδο. Είναι ένα γήπεδο που θα μας δίνει βαθμούς και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε”.

-την απόφαση να πάει στην ΑΕΚ μετά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό: “Ήταν δύσκολη απόφαση. Πέρασα καλά στον Παναθηναϊκό και δεν το έκρυψα. Όμως η ΑΕΚ έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να με πείσει. Ένιωσα πόσο πολύ με ήθελε, με ήθελε και τον Ιανουάριο, πριν πάω στον Παναθηναϊκό, και είχε κάνει προσπάθεια να με αποκτήσει. Για μένα είναι σημαντικό ότι με ήθελαν τόσο, όπως και οι φιλοδοξίες που έχει η ΑΕΚ. Αν δεν ήταν ομάδα που έχει σκοπό να χτυπήσει όλα τα τρόπαια, δεν θα πήγαινα”.

-τους στόχους με την ΑΕΚ: “Το ιδανικό θα ήταν να κερδίσουμε όλα τα τρόπαια. Γι’ αυτό και ήρθα στην ΑΕΚ, για να πάρω τίτλους. Φυσικά και το πιστεύω, αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ”.