Προπόνηση στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena πριν το ματς με τον Ιωνικό!

0

Μια προπόνηση στο νέο της γήπεδο, πριν το ματς με τον Ιωνικό έχει σκοπό να κάνει η ΑΕΚ, για να πάρουν μια γεύση απ’ τον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές της.

Η Αγιά Σοφιά – OPAP Arena, ανοίγει την Παρασκευή τις θύρες του, για πρώτη φορά και θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της, σε μια μεγάλη ιστορική γιορτή, που θα σηματοδοτεί την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συνεπώς, μετά απ’ αυτήν την φαντασμαγορική βραδιά, η ΑΕΚ θα περιμένει να φιλοξενήσει την Δευτέρα (03/10), τον Ιωνικό για το πρώτο εντός έδρας αγώνα, στο νέο της γήπεδο.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο Ματίας Αλμέιδα αιτήθηκε απ’ τους ανθρώπους της ομάδας, να πραγματοποιηθεί μια προπόνηση πριν το ματς με τον Ιωνικό, ώστε να πάρουν μια γεύση απ’ τον αγωνιστικό χώρο της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena, οι ποδοσφαιριστές του.

Φυσικά το αίτημα, έγινε δεκτό και αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο και πιθανότατα την Κυριακή, να πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των Κιτρινόμαυρων, πριν το ματς με την ομάδα της Νίκαιας, στο νέο γήπεδο της ομάδας.