Αντωνίου: «Πήγα να βάλω τα κλάματα όταν μου έγινε η πρόταση για τα εγκαίνια»

0

Ο ηθοποιός και φίλος της ΑΕΚ αποκάλυψε τα συναισθήματά του, μόλις του προτάθηκε να παρουσιάσει τα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP ARENA».

Ο Αντώνης Αντωνίου θα είναι, μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη, στην παρουσίαση της ιστορικής βραδιάς των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, την Παρασκευή.

Ο σπουδαίος ηθοποιός, γνωστός φίλος της ΑΕΚ, δεν έκρυψε πως έβαλε τα κλάματα, όταν του έγινε η πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση.

Μιλώντας στην εφημερίδα LIVE SPORT, ο Αντώνης Αντωνίου τόνισε: “Μόνο τα κλάματα δεν έβαλα όταν μου το είπαν. Μου έστειλαν αρχικά μήνυμα από το γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη και εν συνεχεία μίλησα με τον ίδιο. Με ρώτησε αν θέλω, του απάντησα “ναι” με τεράστια χαρά. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Θεωρώ ότι αν ζούσε ο Κώστας Βουτσάς θα ήταν αυτός στην παρουσίαση. Και τούτο κάνει ακόμα μεγαλύτερη την τιμή και την ευθύνη για μένα. Είναι τόσο ξεχωριστή η αυριανή βραδιά. Νιώθω απέραντη χαρά και, ξαναλέω, πολύ μεγάλη ευθύνη”

Για την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της, ο ηθοποιός είπε πως “είναι συγκινητικό που μετά από τόσα χρόνια η ΑΕΚ ξαναβρίσκει το σπίτι της. Είναι καθοριστικό για τα εκατομμύρια των Ενωσιτών. Η ΑΕΚ είναι ομάδα ιστορική, ομάδα πολιτισμού, ομάδα πόνου. Κι αυτό το γήπεδο αποτελεί δικαίωση που διορθώνει σφάλματα και αδικίες του παρελθόντος και επιτέλους αποκαθιστά την τάξη των πραγμάτων”.