Επεκτάθηκε η συνεργασία ΠΑΕ ΑΕΚ – PepsiCo Hellas

0

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η PepsiCo Hellas ανακοινώνουν την επέκταση της χορηγικής τους συνεργασίας. Στο πλαίσιο αυτό η PepsiCo Hellas αποτελεί επίσημο υποστηρικτή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Μέσα από την πολυεπίπεδη συνεργασία οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης παρέα με τα αναψυκτικά και αλμυρά σνακ της PepsiCo Hellas, στη νέα αγωνιστική έδρα της ΑΕΚ, OPAP ARENA.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, κύριος Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τα brands των PEPSI MAX και LAYS στην χορηγική μας οικογένεια και επεκτείνουμε την ήδη πετυχημένη συνεργασία μας με αυτό της GATORADE! Προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια σχέση με αμοιβαία οφέλη και πολλές επιτυχίες εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων!»

Από την πλευρά της η Marketing Head των αναψυκτικών της PepsiCo Hellas, κυρία Ράνια Κυριακού, πρόσθεσε: «Με μεγάλο ενθουσιασμό ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία, διαθέτοντας τα προϊόντα μας σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου, στο οποίο στεγάζεται ένας ιστορικός σύλλογος. Η PepsiCo Hellas στέκεται αρωγός στους αγωνιστικούς στόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ και εύχεται μια επιτυχημένη πορεία στην ομάδα με πολλές και σημαντικές νίκες».

Σχετικά με την PepsiCo

Οι καταναλωτές απολαμβάνουν τα προϊόντα της PepsiCo 1 δισεκατομμύριο φορές την ημέρα σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο κύκλος εργασιών της PepsiCo το 2021 ξεπέρασε τα 79 δις και προήλθε κυρίως από τα προϊόντα Frito – Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker και Tropicana. Η γκάμα των προϊόντων της PepsiCo περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από απολαυστικά τρόφιμα και ποτά, εκ των οποίων οι 23 μάρκες φέρνουν η καθεμία περισσότερο από $1δις τζίρο σε πωλήσεις.

Στην καρδιά της PepsiCo βρίσκεται η φιλοσοφία μας «“Winning with Purpose”» – η θεμελιώδης πεποίθησή μας ότι η επιτυχία της εταιρείας μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βιωσιμότητα της κοινωνίας. Πιστεύουμε ότι βελτιώνοντας συνεχώς τα προϊόντα τα οποία πουλάμε, λειτουργώντας υπεύθυνα για την προστασία του πλανήτη μας και ενδυναμώνοντας τους εργαζόμενους μας σε όλο τον κόσμο, έχουμε τα στοιχεία εκείνα τα οποία επιτρέπουν στην PepsiCo να αποτελεί μία επιτυχημένη παγκόσμια εταιρεία, η οποία δημιουργεί μακροπρόθεσμη αξία για την κοινωνία και τους μετόχους της.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.pepsico.com.