ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κόσμο: «Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε την Πέμπτη»

0

Η συμπεριφορά του κόσμου της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν άψογη. Σεβάστηκε τον Ναό, στήριξε την ομάδα και την προστάτευσε. Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον κόσμο και ζήτησε η εικόνα της Κυριακής να αποτελέσει οδηγό και για τα επόμενα ματς.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αγαπητοί μας φίλαθλοι.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιθυμεί να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας που έδωσαν το παρών στην OPAP ARENA για την στήριξη στην ομάδα από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, η οποία συνέβαλλε αποφασιστικά για τη σημαντική νίκη. Επίσης τους ευχαριστούμε για την συμπεριφορά τους στην κερκίδα στην διάρκεια του αγώνα και για την προστασία στην ομάδα.

Οφείλουμε βέβαια να επισημάνουμε πως ακολουθεί το εντός έδρας ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα την προσεχή Πέμπτη (20/10), στο οποίο οφείλουμε να είμαστε το ίδιο προσεκτικοί ειδικά στο θέμα των καπνογόνων, για να μην αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα με ενδεχόμενη τιμωρία έδρας στη δύσκολη συνέχεια.

Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει σε όλους τους φίλους της ομάδας κατόχους διαρκείας ή απλών εισιτηρίων για τα παιχνίδια που ακολουθούν, πως δωρεάν η είσοδος επιτρέπεται μόνο στα παιδιά που δεν χρειάζονται ξεχωριστή θέση για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αλλά μπορούν να καθίσουν στην αγκαλιά του γονέα τους. Τα παιδιά που χρειάζονται ξεχωριστή θέση, δεν γίνεται να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, λόγω της πληρότητας που υπάρχει στην OPAP ARENA.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε την Πέμπτη στο Σπίτι Μας.»