Αλμέιδα: «Είναι απίστευτη η στήριξη στο πρόσωπό μου!»

0

Όλα όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και την συνέχεια.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα εν όψει Λεβαδειακού. Ο προπονητής της ΑΕΚ, ρωτήθηκε για την εικόνα της ομάδας, τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του, την αγάπη του κόσμου, αλλά και την προσεχή αναμέτρηση στη Λιβαδειά.

Η ΑΕΚ που μετράει πέντε σερί νίκες στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε με παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής και ο Ματίας Αλμέιδα μεταξύ άλλων τόνισε πως: “Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να βλέπω τους παίκτες μου να διασκεδάζουν να παίζουν ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν σκεφτόμουν αν είναι εύκολο ή δύσκολο να διαχειρίζομαι καλούς παίκτες. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής, ζω σεβόμενος τον διπλανό μου, σεβόμενος τους παίκτες μου“.

Ο Αργεντινός προπονητής αναφέρθηκε και στην αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του, λέγοντας πως: “Αυτό που κάνω είναι να δουλεύω με πολλή αγάπη, με πολύ πάθος, είμαι αφιερωμένος σ’ αυτό που κάνω. Ζω την κάθε μέρα διαφορετικά και ξέρω πως πολλά έχουν να κάνουν με τα αποτελέσματα. Δουλεύω για να έχει ταυτότητα η ομάδα μου στο παιχνίδι της. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικοί όλοι στην ομάδα και η στήριξη που μου παρέχουν όλοι είναι πραγματικά απίστευτο“.