Αλμέιδα: «Θέλω η ΑΕΚ να έχει τη δική της ταυτότητα»

0

Για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ, το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, το ρόστερ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα. Ο προπονητής σε συνέντευξή του στη NOVA είπε αναλυτικά:

Για την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα: «Πάντα υπάρχει ενθουσιασμός και καλή διάθεση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αναλύσαμε τα δικά μας θέματα, αλλά και τον αντίπαλο».

Για τις απουσίες: «Είμαστε ένα γκρουπ που όλοι είναι απαραίτητοι. Όλοι πρέπει να είναι και είναι έτοιμοι για τη στιγμή που θα χρειαστεί να παίξουν. Θα ξεκαθαρίσουμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι αύριο».

Για τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην πρόσφατη εκδήλωση του ΟΠΑΠ στο νέο γήπεδο: «Προσπαθώ να έχω εξαιρετική σχέση, με πολύ διάλογο, πάντα ευχαριστώ και ευγνωμονώ τους ανθρώπους που μου δίνουν δουλειά. Σε εμένα μου δίνουν τη δουλειά που μου αρέσει να κάνω. Είμαι ευγνώμων σ’ αυτόν τον άνθρωπο, όπως σε όλους τους ανθρώπους που μου έχουν δώσει εργασία».

Για το ματς με τον Αστέρα και για το γεγονός ότι ο αντίπαλος έχει στο ρόστερ αρκετούς συμπατριώτες του: «Δεν έχει σημασία σε ποια θέση βρίσκεται στη βαθμολογία κάθε ομάδα, σέβομαι όλους τους αντιπάλους. Δεν υποτιμώ κανέναν. Έχουν κάποιους παίκτες με μεγάλη εμπειρία, έχουν ένα σύστημα που δουλεύουν πολύ καλά και εμείς θα έχουμε την ίδια νοοτροπία που έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το δικό μας παιχνίδι. Δεν τους γνωρίζω προσωπικά τους Αργεντινούς του Αστέρα Τρίπολης, αλλά τους ξέρω αρκετά καλά έχοντας παρακολουθήσει τα παιχνίδια του Αστέρα. Είναι πάντα μεγάλη χαρά να συναντάς ανθρώπους από την πατρίδα σου».

Για το αν κάνει σκέψεις για τον τίτλο ή αν είναι νωρίς για κάτι τέτοιο: «Πάντα όλοι δουλεύουμε για να φτάσουμε στην πρώτη θέση. Αυτό που θέλω είναι η ομάδα να έχει τη δική της ταυτότητα και ο καθένας να νιώθει ότι ανήκει σε αυτό το κλαμπ. Ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό δουλεύει το ίδιο σύστημα και πραγματικά ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσεις να εφαρμόσεις το παιχνίδι σου και να έχεις την ταυτότητά σου είναι η δουλειά που κάνεις».