Πρεμιέρα για την ΑΕΚ Β’ στο πρωτάθλημα!

0

Πρεμιέρα στη Ριζούπολη για την Β ομάδα της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (13:45, ΕΡΤ3).

Πρεμιέρα στην Super League 2 για την ΑΕΚ Β’ το Σάββατο στη Ριζούπολη (13:45, aek365, ΕΡΤ3). Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης, την ομάδα που υποβιβάστηκε πέρυσι από την Super League και φυσικά έχει στόχο να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια. Απέναντι λοιπόν σε μια δυνατή ομάδα, από τις λεγόμενες.. μπαρουτοκαπνισμένες, το συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έχει ως στόχο να είναι ανταγωνιστικό και να δείξει όπως και πέρυσι έτσι και φέτος πως θα είναι μια ομάδα υπολογίσιμη στην κατηγορία και όχι ακόμα μία αναπτυξιακή στον θεσμό παρότι οι αλλαγές σε πρόσωπα και σε κάποια δεδομένα είναι αρκετές.

Στα του ρόστερ τώρα, αρκετοί παίκτες αποχώρησαν λόγω και του ηλικιακού ορίου. Ιατρούδης, Μπούσης, Γιούσης, Κορνέζος, Γκίνης, Μπάμπης, Γιαννούτσος, Αμούρ, Κώτσιος αποχώρησαν. Όπως και οι Λάτσι και Μιτάι.

Αντίθετα αποκτήθηκαν οι Δημητρίου, Τρούμπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Σπυριδάκης, Ντάικο, Σκόνδρας, Λέλεκας, Χατζηκυριάκος και Νούλας. Τελευταία προσθήκη θα είναι ο Ανγκολέζος Ζίνι. Εσωτερική μεταγραφή μπορεί να πει κανείς αποτελεί η επιστροφή του Ανελ Σαμπανάτζοβιτς.