ΣΟΚ: Εξοντωτική ποινή στην ΑΕΚ από το BCL

0

Το BCL εξάντληση την αυστηρότητα του στην υπόθεση των επεισοδίων που έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ρέτζιο Εμίλια. Επέβαλε ποινή τριών αγωνιστικών χωρίς κόσμο στη Βασίλισσα και πρόστιμο 10.000 ευρώ. Είναι η βαρύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ως τώρα στην βραχύχρονη ιστορία του θεσμού. Τα επεισόδια σίγουρα δικαιολογούσαν τιμωρία αλλά οι τρείς αγωνιστικές είναι εξοντωτικές για την ΑΕΚ.

Η επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ:

Με ποινή τριών (3) αγωνιστικών ημερών («κεκλεισμένων των θυρών») τιμωρήθηκε η ομάδα μας από τον αθλητικό δικαστή της FIBA για το επεισόδιο της αναμέτρησης του BCL με Ρέτζιο Εμίλια.

Η νομική υπηρεσία της ΑΕΚ BC εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων της.

Η ΑΕΚ BC με αίσθημα ευθύνης και απολύτου σεβασμού στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας ενημερώνει:

Σε περίπτωση που παραμείνει η ποινή, οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, θα παραλάβουν ένα εισιτήριο-δώρο (για ακόμη ένα άτομο επιλογής τους) για τις τρεις επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις της «Βασίλισσας» στη Basket League, με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ, Περιστέρι και Λαύριο.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, δύνανται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή της εκάστοτε αναμέτρησης αποστέλλοντας τη σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο tickets@aekbc.gr. Στην αίτηση θα καταγράφονται το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του νέου κατόχου του μεμονωμένου εισιτηρίου αγώνα, που επιθυμούν.