Αλμέιδα: «Κοιτάμε μόνο στο ματς που έχουμε μπροστά μας»

0

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως η ΑΕΚ δεν σκέφτεται το ντέρμπι και έχει εστιάζει στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ.

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην κάμερα της Nova για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Τόνισε πως η ομάδα δεν σκέφτεται το ντέρμπι με τον ΠΑΟ και έχει εστιάσει στο ματς με τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όπως σε όλα τα παιχνίδια, εμείς θα δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα που απαιτείται σε αυτό το ματς. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε, και θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το δικό μας παιχνίδι.

Στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να προσέχεις τα 97 λεπτά, όσο διαρκεί ο αγώνας. Πάντα υπάρχει η ανάλυση των αντιπάλων, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να σεβαστούμε τον αντίπαλο.

Πάντα όταν το ρόστερ είναι πλήρες, είναι ακόμα καλύτερα, αλλά έχουμε αποδείξει ότι όλοι βοηθάνε την ομάδα πολύ καλά, οπότε βασιζόμαστε στο σύνολο της ομάδας. Το σημαντικό για εμάς είναι το γκρουπ.

Είμαι ικανοποιημένος αλλά βλέπω κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά, οι χαρές στο ποδόσφαιρο κρατούν 24 ώρες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς γι’αυτό δεν μας παίρνει να κοιτάμε ούτε προς τα πίσω, ούτε στο μέλλον. Επικεντρωνόμαστε στο αμέσως επόμενο».