«Μνηστήρες» από Ιταλία για Αλμέιδα!

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η ομάδα από τη «γειτονική» χώρα ενδιαφέρθηκε για τον Αργεντινό τεχνικό, που ούτως ή άλλως δεν θα έφευγε από την ΑΕΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα κατάφερε στην πρώτη σεζόν του, στον πάγκο της ΑΕΚ, να την οδηγήσει στην κατάκτηση του νταμπλ, δηλαδή τόσο του Πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι λογικό να έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών ομάδων από δυνατά πρωταθλήματα. Αυτό συνέβη και με την Ελλάς Βερόνα, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας, «telenuovo.it», προσπάθησε να πάρει τον Αλμέιδα, που πάντως ούτως ή άλλως έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δεν υπήρχε περίπτωση να έφευγε.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Γκατούζο προτίμησε να μην επιστρέψει στην προπονητική στην Ιταλία, περιμένοντας την κλήση κάποιας ομάδας στο εξωτερικό. Για τον λόγο αυτό, ο Σολιάνο συνέπλεξε επίσης δύο άλλες διαπραγματεύσεις: μία με τον Μπαρόνι, που θεωρείται ένας σταθερός και καλά προετοιμασμένος προπονητής. Ο άλλος με τον Αλμέιδα, τον πρώην παίκτη της Πάρμα και της Λάτσιο που προπονούσε πέρσι στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ Αθηνών. Ωστόσο, μια βαριά ρήτρα αποδέσμευσης σταμάτησε αυτή τη διαπραγμάτευση στην αρχή».

Απάντηση