Με απουσίες θα ξεκινήσει την προετοιμασία η ΑΕΚ στην Ολλανδία!

Αντίστροφα μετράει η ΑΕΚ για την έναρξη της προετοιμασίας της. Στις 26 Ιουνίου οι παίκτες της Ένωσης αναμένεται να συγκεντρωθούν στα Σπάτα για εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ενώ την επόμενη ημέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Μπουργκ Χααμστέντε της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ωστόσο, δεν θα ταξιδέψει όλη η ομάδα μαζί. Συγκεκριμένα, ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε μερικές μέρες έξτρα άδεια στους Γιώργο Αθανασιάδη, Ντομαγκόι Βίντα, Λάζαρο Ρότα, Εχσάν Χατζισαφί, Νταμιάν Σιμάνσκι, Πέτρο Μάνταλο και Στίβεν Τσούμπερ, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και έτσι αυτοί θα ενσωματωθούν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στις 30 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της ΑΕΚ θα ξεκινήσει και χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία. Ο φορ του Δικέφαλου κλήθηκε στην εθνική του Τρίνινταντ και Τομπάγκο για το Gold Cup 2023 που θα λάβει χώρα στα γήπεδα των ΗΠΑ και του Καναδά από τις 25 Ιουνίου ως τις 16 Ιουλίου και έτσι θα απουσιάζει από τις προπονήσεις της Ένωσης για όσο η εθνική του θα παραμένει στη διοργάνωση.

Η ΑΕΚ αναχωρεί την Τρίτη 27 Ιουνίου για την Ολλανδία μέσω Βρυξελλών, θα μείνει στο ξενοδοχείο Grand Hotel Ter Duin ενώ θα επιστρέψει το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου. Στο διάστημα αυτό θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια και εν συνεχεία και άλλα όταν επιστρέψει στην Αθήνα.

Απάντηση