Ποδόσφαιρο Γυναικών: Στην ΑΕΚ η Ροπόκη

Η Μαριάνθη Ροπόκη αποτελεί και επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ. Η 12χρονη αθλήτρια αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς της και φυσικά αυτό δείχνει τις προθέσεις της Ένωσης και για το μέλλον. Η επίσημη ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αναφέρει τα ακόλουθα: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαριάνθη Ροπόκη. Η 12χρονη (09/01/2011) αθλήτρια εντάσσεται στο δυναμικό της Γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου.

Η Μαριάνθη Ροπόκη αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς της, έχοντας ήδη σημειώσει πολλές διακρίσεις στις Ακαδημίες που έχει αγωνιστεί και πλέον θα φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η Μαριάνθη Ροπόκη δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η ΑΕΚ. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του συλλόγου και κυρίως τον κύριο Χριστόπουλο και τον κύριο Γκαλίτσιο για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου παρά το νεαρό της ηλικίας μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική σεζόν και η ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Μαριάνθη, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

 

Απάντηση