Αποκάλψη Μπαλάσκα: «Προσυνεννόηση από προχθές με χούλιγκανς του ΠΑΟ»

0

Για το ανεπανάληπτο φιάσκο της αστυνομίας να χάσει τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και να τους επιτρέψει να φτάσουν ανενόχλητοι στην Αθήνα, στον ηλεκτρικό και στη Νέα Φιλαδέλφεια, μίλησε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Διετάχθη σε αστυνομικούς να τους έχουν σε διακριτική παρακολούθηση. Όταν έφτασαν στην Αττική οδό, διασκορπίστηκαν σε πολλές εξόδους με έναν τελικό προορισμό. Από την προανάκριση, από τα στόματα που άρχισαν να μιλάνε, λένε για προσυννενόηση από προχτές, με χούλιγκαν άλλης ομάδας και είχαν “Στημένα ραντεβού” για εφοδιασμό των Κροατών χούλιγκαν» τόνισε αρχικά ο Μπαλάσκας και συνέχισε:

«Ευθύνες θα ζητηθούν καθώς σε αυτοκινητοπομπή στην εθνική οδό, δεν έγινε μπλοκάζ από τις αστυνομικές δυνάμεις. Θα μπορούσαν σε έναν νομό σε όλη αυτή τη διαδρομή, να μαζευτούν αστυνομικές δυνάμεις και να μπλοκάρουν όλα αυτά τα αυτοκίνητα, να ελεγχθούν τα άτομα και με το που διαπιστωθεί ότι είναι φίλαθλοι, λόγω της απαγόρευσης, να τους γυρίσουν πίσω. Σύμφωνα με μία “πρόχειρη απάντηση αξιωματικού, αυτό γίνεται όταν υπάρχει πομπή με λεωφορεία, τότε τα γυρίζουν πίσω. Στα επιβατικά αυτοκίνητα είναι λίγο δύσκολο. Η κρατική ασφάλεια είχε ενημερωθεί για την διέλευση μεγάλης αυτοκινητοπομπής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τα ματς με την Ντιναμό