Δημητρούλιας: «Προσπαθούσαμε συνεχώς να βρούμε λύσεις…»

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας τόνισε πως η ΑΕΚ αν και προσπαθούσε να βρει λύσεις απέναντι στην Πέλιστερ δεν τα κατάφερε και έτσι γνώρισε την πρώτη ήττα στο EHF European League.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην Πέλιστερ για το παιχνίδι που έκανε. Προσπαθούσαμε συνεχώς να βρούμε λύσεις, αλλά η Πέλιστερ είχε τις απαντήσεις. Εμείς ξεκινήσαμε με λάθη, ξέραμε όμως πως να παίξουμε, αλλά η αντίπαλος μας έβρισκε συνεχώς τους τρόπους να σκοράρει. Δεχτήκαμε περισσότερα τέρματα από όσα δεχόμαστε συνήθως. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, μαχόμαστε, έχουμε καταφέρει πολλά και θα συνεχίσουμε για να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες του κλαμπ. Ο τραυματισμός του Μόγια είναι στον μηρό. Τον στερηθήκαμε σήμερα, αλλά νομίζω ότι δεν θα μείνει έξω περισσότερο από μια εβδομάδα».

Σε ερώτηση για την κακή μέρα του Πλάθα, απάντησε: «Πράγματι έκανε ένα κακό παιχνίδι, αλλά είναι ένας αθλητής στον οποίο προσαρμόζουν οι αντίπαλοι το πλάνο τους. Το πρόβλημα δεν ήταν ότι ο Πλάθα ήταν όντως νευρικός, αλλά το ότι στην άμυνα, δεχτηκαμε αρκετά γκολ, κάτι που δεν το συνηθίζουμε».