Δημητρούλιας: «Θέλουμε αυτόν τον τίτλο»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ για τον αγώνα με τον Διομήδη και τόνισε πως η ομάδα του θέλει πολύ αυτό τον τίτλο για να πάρει και ώθηση εν όψει των ευρωπαϊκών

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε τον Διομήδη στον 1ο ημιτελικό. Είναι αλήθεια ότι θέλουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από το μεταξύ μας παιχνίδι στη Νέα Κίο. Έχουμε δουλέψει αρκετά αυτό το ματς παρότι έγιναν όλα τόσο γρήγορα, μπήκαμε όμως από την αρχή της εβδομάδας στο mood του Final-4. Εννοείται πως στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον Διομήδη και από κει και πέρα να έχουμε ενέργεια και για τον τελικό. Είμαστε συγκροτημένοι και συγκρατημένοι. Σίγουρα θέλουμε αυτόν τον τίτλο που θα μας δώσει και το έναυσμα για τους ευρωπαϊκούς τελικούς. Οι αθλητές μας είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν αλλάζουν τα πλάνα μας λόγω των απουσιών, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στο ρόστερ.

Για εμάς θα είναι καθαρά θέμα ενέργειας και να αποδώσουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Δεν μας απασχολούν οι απουσίες. Εξάλλου όλοι είναι εδώ παρόντες και η ενεργεία τους θα παίξει ρόλο. Είναι εδώ όλοι και οι τραυματίες και οι αθλητές που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής γιατί είναι μια απόφαση συνολική και δικιά μου και της διοίκησης, αλλά και επιθυμία των ίδιων των αθλητών. Όλοι μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι και μαζί θα το ολοκληρώσουμε, οι οικογένειες δένονται μέσα από τις δυσκολίες και εμείς είμαστε μια δεμένη οικογένεια. Στον 2ο ημιτελικό ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί, αλλά τα ματς μεταξύ των δύο αυτών ομάδων είναι πάντα ιδιαίτερα. Σίγουρα δεν είναι ματς για προβλέψεις, πιστεύω θα γίνει δυνατό ματς».