Η ΑΕΚ την Πέμπτη θα δώσει το τελευταίο της τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αυτό το καλοκαίρι στην Ολλανδία.
Ο Ματίας Αλμέιδα θα τεστάρει… διπλά τους παίκτες του. Ο κόουτς στις 16:00 (τοπική ώρα, 17:00 ώρα Ελλάδος) θα δει τους πιο νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ κόντρα στην U-19 της Σαχτάρ Ντόνετσκ σε δύο 40λεπτα, ενώ στις 18:30 (19:30 ώρα Ελλάδος) θα γίνει το παιχνίδι των μεγάλων πάλι σε δύο 40λεπτα.
Η ΑΕΚ θα δώσει αυτά τα δύο παιχνίδια για να δει ο Αλμέιδα την ομάδα του κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο, μία ομάδα που κατέκτησε το Πρωτάθλημα στην Ουκρανία και είναι παραδοσιακή δύναμη στην Ευρώπη.
Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στην πόλη Σιένταμ, στο προπονητικό κέντρο που κάνει προετοιμασία η Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Πάντως, η ΑΕΚ έχει και απουσίες στις προπονήσεις και μένει να φανεί πως θα αγωνιστεί στα δύο ματς. Πχ σήμερα εκτός προπόνησης ήταν εκτός του Αραούχο και οι Γκατσίνοβιτς-Μάνταλος-Χρυσόπουλος-Ραντόνια-Θεοχάρης. Και ο Αλμέιδα έκανε χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης με 24 παίκτες.