Δύσκολη περίπτωση ο Λαλά, τι ισχύει με τα μεταγραφικά

Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τον δεξιό μπακ της Στρασμπούρ αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες, τι ισχύει με τα μεταγραφικά της ΑΕΚ.

Επιβεβαιώνεται και από την ΑΕΚ το έντονο ενδιαφέρον για τον Λαλά όμως οι πιθανότητες είναι λίγες όπως ήταν γνωστό από την αρχή.

Σε ότι αφορά τις εναλλακτικές λύσεις η ΑΕΚ εστιάζει σε άλλες περιπτώσεις που βρίσκονται πάνω από τους Τερ Αβέστ και Λεκουέ στη λίστα του Παναγιώτη Κονέ. Μάλιστα η ΑΕΚ κάνει αυτή την στιγμή ενεργές διαπραγματεύσεις με παίκτες των οποίων τα ονόματα δεν έχουν αποκαλυφθεί αφού το θέμα Λαλά είναι δύσκολο και η ΑΕΚ “καίγεται” για δεξί μπακ. Πάντως η ΑΕΚ σε ότι αφορά τον Λαλά θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να τον κλείσει έστω και για το καλοκαίρι και να πάρει κάποιον παίκτη για τώρα για να κλείσει το κενό για το δεξί άκρο της άμυνας αφού θέλει άμεση παίκτη για αυτή την θέση.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το ότι στην ΑΕΚ δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για την απόκτηση γκολκίπερ και σεντερ μπακ.

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε ότι έχει προταθεί ο Ριμπέιρο της Σπόρτινγκ όμως στην παρούσα φάση δεν απασχολεί γιατί δεν έχει παρθεί απόφαση για την απόκτηση τερματοφύλακα και το ίδιο ισχύει για το κέντρο της άμυνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, ο Κονέ έχει έτοιμες λύσεις και για τις δύο αυτές θέσεις όμως τελική απόφαση για το αν η ΑΕΚ θα κινηθεί για την αποκτηση παίκτη εκτός από δεξί μπακ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο αναμένεται να ληφθεί αργότερα. Σε κάθε περίπτωση πάντως υπάρχει προετοιμασία και η ΑΕΚ μαζεύει στοιχεία και βολιδοσκοπεί περιπτώσεις για να είναι έτοιμη.