Εξελίξεις με Πάλμα και Άρη – Κλείνει στην ΑΕΚ ο παίκτης;

0

Κλήθηκε εκτάκτως στην Ελλάδα απ’ τον Άρη, ο ατζέντης του Λουίς Πάλμα, για να συζητήσουν το μέλλον του 23χρονου επιθετικού.

Τώρα, υπάρχει ακόμα ένα δημοσίευμα του SDNA, που παρουσιάζει τον ατζέντη του Λουίς Πάλμα, ότι κλήθηκε να έρθει εκτάκτως στην Ελλάδα, για να συζητήσει με τον Άρη για το μέλλον του 23χρονου επιθετικού.

Μια εξέλιξη, που πιθανόν να κρύβει εξελίξεις και στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, εκτός του Άρη, αφού η Ένωση παρουσιάζεται ως η ομάδα που έχει καταθέσει μια ικανοποιητική πρόταση στον Θεόδωρο Καρυπίδη, για τον Λουίς Πάλμα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση φαίνεται πως έχει μπει ζεστά στην διεκδίκηση για την απόκτηση του Πάλμα, χωρίς ωστόσο να πλησιάζει τα αρχικά “θέλω” του μεγαλομετόχου του Άρη.

Η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να πληρώσει τον Άρη με μια καλή οικονομική πρόταση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δαπανήσει 4 ή 5 εκατ. ευρώ, όπως ήταν τα αρχικά “θέλω” της ομάδας της Θεσσαλονίκης και είχε ως αποτέλεσμα, να αποσύρουν αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι το ενδιαφέρον τους.

Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η Ένωση δεν έχει βάλει σε καμία περίπτωση των συζητήσεων έμψυχα ανταλλάγματα, παρότι το προηγούμενο διάστημα την παρουσίαζαν θετική στο ενδεχόμενο να συμπεριλάβει κάποιον ποδοσφαιριστή της, στην συμφωνία, όπως για παράδειγμα τον Φαν Βέερτ, που ο Άρης είχε δείξει ενδιαφέρον.

Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ δεν συζητάει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο παρά μόνο την αγορά του Πάλμα με οικονομικά ανταλλάγματα, τονίζοντας σ’ αυτό το σημείο, ότι δικαιώματα του παίκτη, διατηρεί και το μανατζερικό του γραφείο.

Συνεπώς, ο ατζέντης του Λουίς Πάλμα έρχεται εκτάκτως στην Ελλάδα, μέσα στις επόμενες ημέρες, πιθανόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα φέρει εξελίξεις στο στρατόπεδο του Άρη, αλλά -πιθανότατα- και της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αυτή είναι η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το φιλικό με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ