«Μάνα ΑΕΚ»: Άει σιχτίρ κύριοι – Σας ευχόμαστε να εξαφανιστείτε από το μπάσκετ»

“Κεραυνούς” εξαπέλυσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, σε ανακοίνωση που έβγαλε, λίγο μετά τα διαιτητικά όργια των Καρακατσούνη, Παναγιώτου, Ζαχαρή, στον πρώτο ημιτελικό της Basket League, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η Μάνα ΑΕΚ καλεί τη διοίκηση της ΕΟΚ να εξαφανιστεί από τον μπασκετικό χάρτη και δηλώνει έτοιμη να πάει στον εισαγγελέα και να αποδείξει τον δόλο στα σφυρίγματα.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

“Ρε ουστ!!!

Οι θεατρίνοι της ΕΟΚ που επι μήνες μαλώνουν για το ποιος θα φάει τη θεσούλα του προέδρου για να συνεχίσει την πτωτική πορεία του ελληνικού μπάσκετ με γαυγίσματα ανικανότητας προς όλες τις κατευθύνσεις, μπας και κάποιος πιστέψει ότι το σκυλί που γαυγίζει φυλάει και το σπίτι, ακόμη δεν έχουν πάρει θέση για την απόδοση των ανθρώπων τους με τις γκρι φόρμες.

Αυτών που φέρεται να αναφέρονται ως διαιτητές στα φύλλα αγώνα, αλλά απέδειξαν τη βραδιά που μας πέρασε σε όλη την Ελλάδα ότι μπορούν και φτιάχνουν νέους κανονισμούς σε ώρα αγώνα.

Άει σιχτιρ κύριοι.

Εσείς που πριν λίγα χρόνια αποφασίσατε να αποβάλετε την ΚΑΕ ΑΕΚ από το πρωτάθλημα αν θα έπαιζε σε διοργάνωση του Μπερτομέου, αλλά δεν τολμήσατε να απειλήσατε καμία άλλη ομάδα για τον ίδιο λόγο και χάσατε τη λαλιά σας όταν το νέο αγαπημένο παιδί σας επέλεξε με δόξα και τιμή να παίξει στο EuroCup.

Εσείς που για τον ίδιο λόγο απειλήσατε να διαγράψετε και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ από τα κιτάπια σας και να κόψετε έστω και για μια χρονιά το μπάσκετ από μικρά παιδιά.

Εσείς που μείνατε βουβοί σε διαιτητικά όργια σε βάρος της ομάδας μας κατ/ επανάληψη τα τελευταία χρόνια και πολύ περισσότερο φέτος.
Εσείς οι ίδιοι που βάλατε στο χθεσινό αγώνα τους απίθανος γκρι να κατορθώσουν να μοιράσουν εκπληκτικά τις ελεύθερες βολές.
Είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τους εαυτούς σας. Την Παρασκευή μπορούν οι βολές να είναι 50-10. Και οι τεχνικές ποινές 5-0. Το βαρέλι της ντροπής σας δεν έχει πάτο.

Και για να μην μπερδευτείτε, την ανακοίνωση αυτή δεν την βγάζει η ΚΑΕ ΑΕΚ, την βγάζει η Μάνα ΑΕΚ.

Σας ευχόμαστε να εξαφανιστείτε από το μπασκετικό χάρτη και να μας καλέσει ο εισαγγελέας να αποδείξουμε το δόλο στα σφυρίγματα των εντεταλμένων σας.

Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας μας. Μπράβο σας. Τους αποδείξατε τι σημαίνουν έννοιες που έχουν ξεχάσει. Ήθος και ευ αγωνίζεσθαι μέχρι το τέλος υπό συνθήκες κατάφωρης αδικίας”