Μάνατζερ Πινέδα: «Ο Ορμπελίν θέλει ΑΕΚ! – Δουλεύουμε την συμφωνία με τη Θέλτα!»

0

Ξεκάθαρος ο εκπρόσωπος του Μεξικάνου για την επιθυμία του παίκτη. Μόνο η ΑΕΚ στο μυαλό του Πινέδα που θέλει να παίξει με την Ένωση σε ευρωπαϊκό θεσμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος του Πινέδα:

«Είμαι εδώ στη Βαρκελώνη και ασχολούμαι καθημερινώς με το θέμα του Πινέδα. Πρωτίστως να πούμε ότι ο Ορμπελίν είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με τα όσα βίωσε στην ΑΕΚ. Η ομάδα είναι επίσης πολύ ικανοποιημένη μαζί του και θέλει να τον κρατήσει. Δουλεύουμε λοιπόν για να συμβεί αυτό. Η ιδέα είναι η ΑΕΚ να αγοράσει το 100% των δικαιωμάτων του Ορμπελίν. Το θέμα λοιπόν είναι ότι δουλεύουμε με τη Θέλτα για να δούμε πώς μπορούμε να φτάσουμε σε συμφωνία και να μείνει στην ΑΕΚ. Αν δεν τα καταφέρουμε θα πρέπει να επιστρέψει και θα παλέψει για μια θέση στην ομάδα του Βίγκο.

Δυστυχώς το διάστημα που ήταν στη Θέλτα δεν πήρε τον χρόνο που περιμέναμε. Στην ΑΕΚ υπό τον Ματίας Αλμέιδα είχε την εμπιστοσύνη, είχε τα λεπτά συμμετοχής. Κατάφερε να επιστρέψει στο καλό επίπεδο του, έπαιξε στο Μουντιάλ και ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Ελλάδα κατακτώντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Την επόμενη χρονιά η ΑΕΚ θα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό θεσμό και είναι ξεκάθαρο ότι ο Ορμπελίν θα ήθελε να παίξει εκεί. Για αυτό δουλεύουμε και δίνουμε μάχη για να φτάσουμε σε συμφωνία με τη Θέλτα και ο Ορμπελίν να μείνει περισσότερο χρόνο στην ΑΕΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι μέρες και οι ώρες των φιλικών της ΑΕΚ - Εξελίξεις και με τα τηλεοπτικά