Με 20 προσκλήσεις για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος

0

Οριστικά με 20 προσκλήσεις για κάθε ομάδα θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ – ΠΑΟΚ την άλλη Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό.

Στη σημερινή (17/5) σύσκεψη για τον τελικό που έγινε στη 1 το μεσημέρι στον Βόλο, η Αστυνομία αρνήθηκε κατηγορηματικά το αίτημα των ομάδων για έστω έναν περιορισμένο αριθμό φιλάθλων! Επίσης η αστυνομία αλλά και η ΕΠΟ, είπαν «όχι» και στην παρουσία μαθητών, υποστηρίζοντας πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί κενό ασφαλείας λόγω συνοδών κλπ.

Ετσι πάμε για έναν τελικό μόνο με 40 άτομα (20 από ΑΕΚ, 20 από ΠΑΟΚ) συν τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, καθώς η αστυνομία δεν δέχθηκε καν να μπει σε κουβέντα προκειμένου να υπάρξει έστω και… ένας οπαδός επιπλέον από κάθε ομάδα! Να τονιστεί, επίσης, πως αν και οι δύο ΠΑΕ δεσμεύθηκαν και θα προχωρήσουν και σε έκδοση αναλυτικών ανακοινώσεων, πρέπει να σημειωθεί πως την μέρα του τελικού όλες οι προσβάσεις στην πόλη του Βόλου θα έχουν αστυνομικά μπλόκα.

Στη σημερινή σύσκεψη από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν παρόντες ο διευθύνων σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, ο υπεύθυνος ασφαλείας Δημήτρης Παπαναγιώτου και ο Αλέξης Παπαναστασίου από την διοργάνωση αγώνων της ΠΑΕ.

Από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ.