Μυλωνάς: «Αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό για την πρόκριση»

Την άποψη του πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη και αποφασισμένη να καλύψει και τις απουσίες που αντιμετωπίζει εξέφρασε ο Χρήστος Μυλωνάς.

Ο παίκτης της «Ένωσης» με δηλώσεις του στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ τόνισε πως ο Διομήδης τους δυσκόλεψε μεν στο πρωτάθλημα αλλά έχουν δουλέψει πολύ για να πάρουν την πρόκριση: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και σωματικά και ψυχολογικά. Σίγουρα ένας ημιτελικός κρύβει εκπλήξεις, εξάλλου το Κύπελλο παραδοσιακά είναι ένας θεσμός εκπλήξεων γι’ αυτό θέλουμε να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό. Σίγουρα οι απώλειες που έχουμε είναι σημαντικές και αρκετές, αλλά αυτές μας συσπειρώνουν και μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς. Οφείλουμε να αποδώσουμε όλοι στα μέγιστα και να καλύψουμε τα κενά των αθλητών που απουσιάζουν αγωνιστικά. Σίγουρα ο Διομήδης μας δυσκόλεψε στο πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση».

Από την άλλη μεριά ο παίκτης του Διομήδη, Θοδωρής Μπόσκος τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι σαν ομάδα που συμμετέχουμε σε μια τόσο μεγάλη γιορτή του ελληνικού χάντμπολ. Σίγουρα η ΑΕΚ είναι το φαβορί και γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι έχει κάνει μεγάλη πορεία και στην Ευρώπη. Εμείς δεν έχουμε κανένα άγχος και δεν έχουμε να χάσουμε απολύτως τίποτα στο παιχνίδι αυτό. Θα μπούμε στο γήπεδο 100% και θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, ώστε για να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε. Είμαι σίγουρος ότι αύριο θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι και θα κερδίσει αυτός που θα είναι πιο συγκεντρωμένος και θα κάνει τα λιγότερα λάθη».