Νικολάου: «ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ…»

Με ανάρτηση του ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ Γιώργος Νικολάου τοποθετήθηκε για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν σχετικά με το μέλλον του Μάρκους Σλότερ και ξεκαθάρισε πως ο Αμερικανός δεν πρόκειται να φύγει από τη Βασίλισσα και δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του.

Αναλυτικά:

«ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ: ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ…
Παραπλανητικά δημοσιεύματα -για ακόμη μία φορά τους τελευταίους μήνες- έβαλαν στο στόχαστρο, εκ νέου τον ΜΑΡΚΟΥΣ ΣΛΟΤΕΡ.
Κρίναμε, ότι λάβαμε ξεκάθαρη θέση ως ΚΑΕ πριν από 4 ημέρες όταν και καταστήσαμε σαφή τα πλάνα του προπονητή, με την πλειονότητα των ΜΜΕ να καταγράφει με εντιμότητα το γεγονός, τηρώντας τον κώδικα δεοντολογίας, αλλά και την αγαστή σχέση εμπιστοσύνης, που έχει οικοδομηθεί εδώ και χρόνια. Σε ό,τι μας αφορά για να μιλήσουμε επί προσωπικού, οι δημόσιες παρεμβάσεις μας είναι εφέτος ελάχιστες, συνεκτιμώντας τα δεδομένα στον αθλητισμό και στην πατρίδα, που στενάζουν από τις συνέπειες της πανδημίας, που τσακίζει την υφήλιο και έλαχε στη καλομαθημένη γενιά μας, και θέσαμε σε δεύτερη μοίρα τα μικρά της καθημερινότητάς μας.
Σημερινό δημοσίευμα όμως, «έσπασε τα κοντέρ» της αναλήθειας, ενδεχομένως για να προκαλέσει πρόβλημα, παραμονές της αναμέτρησης της «Βασίλισσας» με το Περιστέρι. «Θύματα» στο διαδικτυακό χάος της μπλογκόσφαιρας «έπεσαν» και συνάδελφοι, οι οποίοι με τη μορφή “copy paste” υιοθέτησαν την «είδηση».
Ενημερώνουμε τους καλούς συναδέλφους για ακόμη μία φορά, ότι το ΘΗΡΙΟ δεν πρόκειται να φύγει από την ΑΕΚ. Ο Μάρκους Σλότερ (υγεία να έχει και να έχουμε) θα είναι παρών και το Σάββατο, στο ματς με το Περιστέρι. Στηρίχτηκε πολλάκις από τον προπονητή και τη διοίκηση στα δύσκολα. Στηρίζεται και στα… εύκολα. «Άσφαιρα» τα «πυρά» όλων όσοι διέρρευσαν ανακρίβειες. Το έκαναν και πέρσι. Και πρόπερσι. Δεν άγγιξαν την ομάδα.
ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ: ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ… ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ… ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ…
Η ΑΕΚ χτυπήθηκε όσο κανείς από ατυχίες εφέτος, αλλά όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι αναγκαστήκαμε να τις επικαλεστούμε. Κρατήσαμε χαμηλούς τόνους κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, αλλά όλα έχουν όριο. Η χρονιά είναι μακρά. Πολλώ δε μάλλον κατά την τρέχουσα περίοδο, όπου διαλύθηκαν οι ζωές μας.
Πάντα στη διάθεση των συναδέλφων.
ΥΓ1: Ελπίζουμε στην αποκατάσταση της αλήθειας για να διαλυθούν οι όποιες αμφιβολίες εμπεριέχονται στο «ενδεχομένως» της παραπάνω αναφοράς μας. Κατά τα λοιπά, ας ξαναδιαβάσουν κάποιοι, έστω και τώρα, το άρθρο 5 του «Κώδικα Επαγγελματικής Ηθικής και Κοινωνικής Ευθύνης των δημοσιογράφων-μελών της Ε.Σ.Η.Ε.Α». Θα επανέλθουμε, αν χρειαστεί, και σε άλλα πεδία…
ΥΓ2: ΜΠΑΜΠΑ, μέρα που ‘ναι, να ζήσεις ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Υπομονή να έχουμε και με τη βοήθεια του Θεού, θα έρθει η ώρα ξανά για την αγκαλιά, που χρωστώ λόγω συνθηκών, εδώ και περίπου 2 χρόνια. ΥΓΕΙΑ σε όλο τον κόσμο και κουράγιο σε όσους δοκιμάζονται από την κατάρα των αιώνων.»