«Ο Αλμέιδα δίνει στον Πισάρο την ευκαιρία να γίνει ξανά μεγάλος ποδοσφαιριστής»

0

Η επικείμενη μεταγραφή του Ροδόλφο Πισάρο στην ΑΕΚ έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο Μεξικό και κορυφαίοι αθλητικογράφοι της χώρας ασχολούνται με το θέμα. Με κείμενα και podcasts οι Μεξικάνοι αναφέρονται στον Πισάρο, το deal με την ΑΕΚ και το γεγονός ότι θα δουλέψει και πάλι με τον Αλμέιδα. Όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα: Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία του Ροδόλφο Πισάρο.

Στέκονται σε δύο πράγματα. Στο γεγονός ότι ο Πισάρο έχει τεράστιες δυνατότητες αλλά έχασε τον δρόμο του στις ΗΠΑ και το δεδομένο ότι το μεγάλο του όνειρο ήταν να αγωνιστεί στην Ευρώπη και τώρα υλοποιείται. «Ο Ματίας Αλμέιδα του δίνει μια τεράστια ευκαιρία. Τον σώζει από το Μαϊάμι και τον παίρνει σε μια ομάδα που μπορεί να παίξει στους ομίλους του Champions League» αναφέρει ο μεξικανικός Τύπος.

Ο κορυφαίος δημοσιογράφος Αντρέ Μαρίν του μεξικάνικου FOX Sports έκανε ένα podcast αφιερωμένο στον Πισάρο στο οποίο μεταξύ άλλων τονίζει: «Η καλύτερη ποδοσφαιρική του περίοδος ήταν στην Τσίβας του Αλμέιδα. Ήταν πραγματικά ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Εκπληκτικός! Δεν πήγε όμως στην Ευρώπη και πήρε τα τεράστια συμβόλαια στη Μοντερέι και το Μαϊάμι.

Ο Πισάρο έγινε το τυπικό μεξικάνικο προϊόν που απέτυχε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες λόγω της άνεσης και των χρημάτων. Στο Μαϊάμι έχασε τη φιλοδοξία του και αφιερώθηκε στην καλή ζωή. Θα μπορούσε να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του Μεξικού όπως προτίμησε τα λεφτά και την άνεση.

Τώρα ο Ματίας Αλμέιδα εμφανίστηκε στη σκηνή για τον Πισάρο δίνοντας του την ευκαιρία να ανακτήσει στην ΑΕΚ όσα έχασε στην Ίντερ Μαϊάμι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Εξελίξεις στην ΑΕΚ με τον Πισάρο!

Πρέπει να είναι έξυπνος, να πάει στην Ελλάδα και να κάνει τα πάντα για να ανακτήσει την καριέρα του. Να γίνει ένας σπουδαίος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αυτό που περίμεναν όλοι με το ταλέντο που έχει. Να μην χάσει αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που του δίνει η ζωή και να γίνει πάλι αυτό που περίμεναν όλοι από αυτόν, ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής».

Η χαλαρότητα στο κλαμπ και η ζωή στον Μαϊάμι δεν βοήθησε ποδοσφαιρικά τον Πισάρο. Ερχόμενος στην ΑΕΚ όμως και έχοντας συνεργαστεί με τον Αλμέιδα ξέρει πολύ καλά τι τον περιμένει. Αποδεχόμενος την προσφορά της Ένωσης ο Πισάρο γνωρίζει ότι αποδέχθηκε την επιστροφή στην σκληρή δουλειά και τον απόλυτο επαγγελματισμό. Ξέρει πως αυτή είναι η μεγάλη του ευκαιρία να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες και να αγωνιστεί σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ένα μεξικάνικό Μέσο «σε μια δύσκολη στιγμή ο Αλμέιδα του έδωσε το χέρι και ο Πισάρο πρέπει να το ανταποδώσει τόσο για τον Πελάδο όσο και για τον ίδιο του τον εαυτό».