«Ο Γκαρσία συμφωνεί να πάει, ΜΟΝΟ αν ικανοποιηθεί η ΑΕΚ»

0

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «la voix du nord», που αναφέρει πως η Λανς συνεχίζει την προσπάθεια της. Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Λανς έχει να τελειώσει κάποιες υποθέσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό δεν θα επισπεύσει τα πράγματα για να φέρει τον Λιβάι Γκαρσία, παρόλο που οι συζητήσεις συνεχίζονται μεταξύ των ομάδων και ο παίκτης συμφωνεί να έρθει. Απομένει να συμφωνήσουν στα οικονομικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  ΠΑΕ ΑΕΚ: «Είναι παίκτης με συμβόλαιο, επομένως δεν μπορεί να συμφωνήσει με καμία ομάδα»

Όπως είχαμε αναφέρει στο δημοσίευμα της Τετάρτης η ΑΕΚ ίσως μπει σε σοβαρές συζητήσεις για πώληση αν το καθαρό ποσόν ΜΟΝΟ για την ΑΕΚ, που κατέχει το 60% των δικαιωμάτων του Λιβάι, ξεπεράσει τα 20.000.000 ευρώ. Και βέβαια πολύ δύσκολα θα παραχωρήσει τον βασικό και αναντικατάστατο φορ της ακόμη και με αυτά τα χρήματα, τα περισσότερα που θα έχουν δοθεί ποτέ για αγορά παίκτη από Ελληνική ομάδα, προ ή εν μέσω προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ. Σε καμία περίπτωση όμως η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη κι αν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Γκαρσία με τον οποίον έχουν ξεκινήσει συζητήσεις από την επιστροφή από την Ολλανδία και είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Επίσης το ότι ο Γκαρσία συμφωνεί να πάει στη Λανς αν ικανοποιηθεί η ΑΕΚ δεν είναι είδηση αν κι από κάποια Ελληνικά ΜΜΕ έχει παρουσιαστεί πως υπάρχει ήδη συμφωνία της Γαλλικής ομάδας με τον Γκαρσία. Η μετάφραση του Γαλλικού κειμένου άλλωστε είναι ξεκάθαρη. Ο παίκτης συμφωνεί να πάει αν οι ομάδες τα βρουν στο οικονομικό. Ο Λιβάι δεν έχει κάνει τίποτα πίσω από την πλάτη της ομάδας, ο μάνατζερ του που κατέχει μέρος του ποσοστού της Μπεϊτάρ είναι και ενδιάμεσος μεταξύ ΑΕΚ και Λανς και όλοι έχουν αποδεχτεί πως η ΑΕΚ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε αυτή την υπόθεση και δεν υπάρχει κανενός είδους εκβιασμός ή κάτι παρόμοιο που είδαμε σε άλλες ομάδες ακόμη και πρόσφατα. Η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα εμπιστεύονται απόλυτα τον Γκαρσία γιατί γνωρίζουν τι χαρακτήρας είναι και ξέρουν πως είναι και θα είναι άψογος σε όλα όσο καιρό μείνει ακόμη στη Νέα Φιλαδέλφεια και στα Σπάτα.

Πηγή