ΠΑΕ ΑΕΚ: Επέκταση χορηγικής συνεργασίας με την Expert!

0

ΑΕΚ και Expert συνεχίζουν μαζί για ακόμη μια χρονιά όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής της συνεργασίας με την διεθνή αλυσίδα λιανικής πώλησης ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών προϊόντων Expert, η οποία θα αποτελέσει Επίσημο Υποστηρικτή της ομάδας και την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Μέσω της συνεργασίας, η Expert θα συνεχίσει να καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες της ΠΑΕ ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, αλλά και των φιλάθλων της μέσω των Fast Charging Stations που είναι τοποθετημένα σε επιλεγμένα σημεία του γηπέδου.

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας, ο Γενικός Διευθυντής της Expert κος Ηλίας Παπαδόπουλος δήλωσε: «Ως Expert θέλουμε να στηρίζουμε τις διαχρονικές αξίες του Αθλητισμού και να ενισχύουμε τις προσπάθειες των αθλητών που με το ήθος και το πάθος τους γίνονται πρότυπα για την κοινωνία μας. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, συνεχίζουμε με χαρά να είμαστε δίπλα στην ιστορική ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, που έχει χαρίσει σε όλους μας μεγάλες συγκινήσεις όλα αυτά τα χρόνια στον αθλητισμό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όντας ο ίδιος φίλαθλος της ομάδας, είμαι σίγουρος πως και την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο η ΠΑΕ ΑΕΚ θα συνεχίσει να μας χαρίζει χαμόγελα και να μας κάνει υπερήφανους για κάθε επιτυχία της φιγουράροντας για ακόμα μια χρονιά στην κορυφή του πίνακα».

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Συνεχίζουμε μια επιτυχημένη συνεργασία και ευχαριστούμε την Expert για την εμπιστοσύνη στη χορηγική μας πλατφόρμα».

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση της Expert και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα 21 μοναδικά δώρα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Δυνατό φιλικό έκλεισε ο ΠΑΟ στη Λεωφόρο

1 Χ LG OLED48C26LB OLED EVO 48″ Τηλεόραση 4K Smart TV
1 Χ LG 27MP400 27″ IPS Full HD Monitor
3 Χ LG Tone Free FP9 True Wireless Earbuds Black
3 Χ LG Tone Free FP9W True Wireless Earbuds White
4 Χ LG XBOOM Go PL2 Bluetooth Ηχείο Ice Mint
9 Χ Microsoft Xbox Series S Κονσόλα
*Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.