Στη Βασίλισσα ο Ελόι Ραμίρεθ

0

Ο 36χρονος Ισπανός κόουτς αποτελεί επίσημα έναν από τους βοηθούς προπονητές του Χουάν Πλάθα στον πάγκο της ΑΕΚ
Η ΚΑΕ ΑΕΚ προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ελόι Ραμίρεθ. Πρόκειται για 36χρονο Ισπανό κόουτς, ο οποίος θα αποτελέσει έναν από τους βοηθούς προπονητές, του Χουάν Πλάθα στον πάγκο της Βασίλισσας.

Η σχετική ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Facebook: «Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Eλόι Ραμίρεθ (Eloy Ramirez), ο οποίος αναλαμβάνει θέση βοηθού προπονητή, στο επιτελείο του Χουάν Πλάθα.

Ο Eloy Ramirez γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 1987, στη Σεβίλλη. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε επίπεδο Ανδρών, από την CB Morón, ομάδα της Ανδαλουσίας, την περίοδο 2013-2014, ως βοηθός προπονητή. Στην ομάδα παρέμεινε έως και το 2016, ενώ είχε αναλάβει και τα ηνία ως πρώτος για μία περίοδο (2014-2015). Το 2016 ανέλαβε την CB Ifach Calpe για μία αγωνιστική περίοδο. Ακολούθησε η CB Melilla, στην οποία παρέμεινε έως και το καλοκαίρι του 2019. Το 2020 επέστρεψε στον πάγκο της CB Morón, για δύο συναπτά έτη, ενώ η περυσινή περίοδος τον βρήκε ως βοηθό στην CB Tizona S.A.D.».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Μαθαίνει τους αντιπάλους της στο BCL η Βασίλισσα!