Στην Εθνική ομάδα ο Ρογκαβόπουλος

Με δύο αλλαγές στην προεπιλογή, η Εθνική Ανδρών θα ταξιδέψει αύριο (23/11) για την Βοσνία για να μπει στην “φούσκα” του Σαράγεβο για τους αγώνες των προκριματικών του Eurobasket 2022.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος της ΑΕΚ και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης του ΠΑΟΚ είναι οι παίκτες που κλήθηκαν τελευταία στιγμή από τον Θανάση Σκουρτόπουλο για να αντικαταστήσουν τους Λίνο Χρυσικόπουλο (ΑΕΚ) και Χάρη Γιαννόπουλο (Προμηθέας) που αντιμετώπισαν προβλήματα της τελευταίας στιγμές.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες νωρίτερα κλήθηκε και ο Δημήτρης Φλιώνης του Άρη στην θέση του τραυματία Βασίλη Τολιόπουλου του Ιωνικού BC.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει αρχικά την Λετονία (27/11) και ακολούθως την Βουλγαρία (29/11 στο πλαίσιο της 3ης και 4ης αγωνιστικής των προκριματικών αντίστοιχα. Στους πρώτους δύο αγώνες είχε σημειώσει ισάριθμες νίκες κόντρα σε Βουλγαρία (εντός έδρας με 73-63) και Βοσνία (εκτός έδρας με 70-65).

Οι 14 παίκτες που θα έχει μαζί του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι οι εξής: Γιάννης Αγραβάνης (Μεσολόγγι), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Γιάννης Αθηναίου (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (ΑΕΚ), Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Δημήτρης Κακλαμανάκης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κατσίβελης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Νίκος Ρογκαβόπουλος (ΑΕΚ), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ηρακλής), Δημήτρης Φλιώνης (Αρης).