Συνεχίζεται η χορηγική συνεργασία ΠΑΕ ΑΕΚ-CAR.GR

0

Το Car.gr θα αποτελέσει Επίσημο Υποστηρικτή της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις δυο ερχόμενες αγωνιστικές περιόδους και θα εμφανίζεται, με την Ένωση να ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής της συνεργασίας με το Car.gr, την Νο.1 ελληνική ιστοσελίδα αγγελιών οχημάτων, ανταλλακτικών, μικρών αγγελιών, ακινήτων, θέσεων εργασίας αλλά και ό,τι άλλο ψάχνεις.

Το Car.gr θα αποτελέσει Επίσημο Υποστηρικτή της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις δυο ερχόμενες αγωνιστικές περιόδους και θα εμφανίζεται, μεταξύ άλλων, στο οπίσθιο μέρος των αγωνιστικών φανελών της ομάδας μας.

Για την επίτευξη της συμφωνίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Παναγιώτης Τσαγκαλίδης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνέχιση της συνεργασίας μας. Τα τελευταία 6 χρόνια το Car.gr επενδύει σταθερά στον Ελληνικό αθλητισμό και η ΑΕΚ αποτελεί θεμέλιο λίθο. Για την ΑΕΚ το 2024 συμβολίζει τα 100 Χρόνια Προσφοράς και Ιστορίας. Το Car.gr δε θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη γιορτή. Καθημερινά προσπαθούμε να προσφέρουμε καινοτόμες λειτουργίες στους χρήστες μας και να κάνουμε πράξη το σλόγκαν μας, “αγγελίες για ό,τι ψάχνεις”».

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Καραούζας, δήλωσε: «Με χαρά συνεχίζουμε για 3η συνεχόμενη σεζόν τη συνεργασία μας με το CAR.GR. Τα προηγούμενα 2 χρόνια το CAR.GR συνδέθηκε με σημαντικές στιγμές της ιστορίας της ομάδας μας όπως η λειτουργία του νέου γηπέδου μας και η κατάκτηση του φετινού νταμπλ και προσβλέπουμε σε ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Στον τελικό του Gold Cup το Μεξικό του Πινέδα (video)