Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό στις 24 Μαΐου

0

Η αναμέτρηση, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί, κεκλεισμένων των θυρών και με περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων- Παραμένει η εναλλακτική της Αλβανίας
Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, στις 24 Μαΐου (20:30), όπως προβλεπόταν από την προκήρυξη.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ικανοποιώντας τους όρους που είχαν τεθεί, εξ αρχής, από τις τοπικές αρχές.

Στις δυο ομάδες θα δοθεί ένας περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων, το πόσες ακριβώς είναι κάτι που θα ξεκαθαριστεί, τις επόμενες ημέρες, μετά τις συνεννοήσεις με την Αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θέλησε να υπάρχει εναλλακτική λύση για έδρα του τελικού, σε περίπτωση που για λόγο, μη προβλέψιμο, το παιχνίδι δεν μπορέσει να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στις 24 Μαΐου. Έτσι λοιπόν, αποφασίστηκε πως, σε μια τέτοια περίπτωση, ο τελικός θα γίνει στο Ελμπασάν της Αλβανίας.

Η ιστοσελίδα volostoday.gr δημοσίευσε την επιστολή, με την οποία ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, δίνει την έγκρισή του για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό.