Το γράμμα που συγκίνησε τον Αλμέιδα

0

Ένα όμορφο και συγκινητικό γράμμα έλαβε σήμερα ο Ματίας Αλμέιδα από δύο φίλους της ΑΕΚ που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στην Ολλανδία και παρακολουθούν από κοντά τις προπονήσεις. Ο Γρηγόρης από το Λονδίνο και ο Αντώνης από την Ελλάδα, μέσα σε αυτό το γράμμα, ευχαριστούσαν τον Ματίας για όσα έχει καταφέρει να προσφέρει στην ομάδα μέσα σε ένα χρόνο και του υπόσχονταν ότι θα είναι δίπλα του όχι μόνο στις νίκες και στις επιτυχίες, γιατί πρεσβεύει όλα όσα είναι ΑΕΚ. Η ουσία του γράμματος ήταν με λίγα λόγια ΑΕΚ στα εύκολα και ΑΕΚάρα στα δύσκολα!

Ο Πελάδο συγκινήθηκε μόλις το διάβασε και πήγε και αγκάλιασε τους φίλους της ΑΕΚ που με τη σειρά τους δάκρυσαν. Ο Ματίας τους τόνισε μάλιστα, ότι σημαίνουν πολλά για τον ίδιο όσα διάβασε στο περιεχόμενο του γράμματος ενώ ζήτησε να πάρει αυτό το γράμμα για να το έχει μαζί του. Μια ανθρώπινη στιγμή που επιβεβαιώνει πως ο Αλμέιδα λειτουργεί πάρα πολύ με το συναίσθημα και ποντάρει πολλά στον ανθρώπινο παράγοντα κάτι που αποτελεί σημαντικό στοιχείο για να έρθει αυτή η Ένωση που βλέπουμε να υπάρχει στα αποδυτήρια.

«Τα τρόπαια είναι υπέροχα, αλλά η ελπίδα και το πάθος που έχεις αναζωπυρώσει μέσα μας είναι αμέτρητα πιο πολύτιμα πράγματα.

Ευχαριστώ για όλα, Ματίας.

Με εκτίμηση,
Γρηγόρης», αναφέρει μεταξύ άλλων το γράμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Μεγάλωσε η… παρέα στην Ολλανδία! (video)