Το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας ευχαριστεί την ΑΕΚ!

0

Με σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook, έγινε γνωστό ότι οι υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους, για την άψογη φιλοξενία των φοιτητών και των καθηγητριών στα Σπάτα, όσον αφορά στο τμήμα Exercise Science του Arnold School of Public Health.

Αναλυτικά: «Τις θερμές ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία των φοιτητών και των καθηγητριών του στα Σπάτα δέχθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ από τους υπεύθυνους του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας. Το τμήμα Exercise Science του Arnold School of Public Health έγινε δεκτό από στελέχη της Aκαδημίας της ΑΕΚ (Κυριακίδης, Χατζημιχάλης, Ταμβάκης, Μηλιώτης, Παπαλοπούλου) που συνεισέφεραν στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για τους νέους φοιτητές.

Η εκπαίδευση βασίστηκε στους εξής τρεις άξονες:

1) Ετήσιο πλάνο προπόνησης

2) Πρόληψη, αποκατάσταση, συνεργασία διεπιστημονικής ομάδας

3) Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας Δικτύου Ακαδημιών

‘Ηταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε τέτοιου είδους συνεργασία με κορυφαίο Ακαδημαϊκό φορέα του εξωτερικού και τα σχόλια ήταν εξόχως εγκωμιαστικά. Όλοι εξέφρασαν την επιθυμία για μια νέα επίσκεψη όταν ξαναέρθουν στην Ελλάδα στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Η επικοινωνία έγινε μέσω της Γενικής Διευθύντριας της ΠΑΕ ΑΕΚ Αγγελικής Αρκάδη, του Αθλητικού Διευθυντή της Ακαδημίας Ηλία Κυριακίδη και των εκπροσώπων του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Δημοσίευμα... φωτιά για το μέλλον του Μπακασέτα!